+4-031.427.0725   |   office@medconmed.ro | ENGLISH

Suntem reprezentantii in Romania ai MDoloris Medical Systems (MDMS) care dezvoltă, produce și comercializeaza tehnologii ce reflectă variațiile echilibrului antinociceptiv/nociceptiv ale unui pacient, validate până în prezent de un număr tot mai mare de publicații științifice.
După 23 de cercetare academică, cercetari efectuate de către Clinical Investigation Centre for Innovative Technology (CIC-IT) din cadrul Institut National de la Santé et de la Recherche Médicale „Biosensors & e-health” INSERM, University Hospital of Lille, France au fost lansate doua monitoare:

 • Monitorul NIPE (evaluarea parasimpatica a copilului nou nascut) – destinat utilizarii pentru pacienti cu varsta de maxim 2 ani
 • Monitorul ANI (Indexului Nocicepției Analgezice) - destinat utilizarii pentru pacienti cu varsta de peste 2 ani
 • Tehnologia ANI/NIPE se bazează pe analizarea variabilităţii bătăii inimii (IHRV), care permite măsurarea tonului parasimpatic (paraS) al pacientului. Această tehnologie permite clinicienilor să personalizeze administrarea medicamentelor analgezice pentru a evita atât subdozarea cât şi supradozarea, prin urmare limitarea unui proces de vindecare prelungit.
  Scopul MDMS a fost acela de a furniza medicilor un sistem de monitorizare permanent non-invaziv, ușor de folosit și de citit, care să ofere un index (parametru) continuu și de încredere. Prin urmare, a fost selectat accesul la ANS (sistemul nervos autonom) prin ECG (electrocardiogramă). Dintre toate tehnologiile care au acordat atenție acestei analize, tehnologia ANI® este singura care măsoara efectul nocicepției și tratamentului acesteia (antinocicepție).
  Tehnologia ANI®/NIPE, înainte de a fi un sistem de monitorizare a durerii este un sistem de monitorizare a tonului parasimpatic, care informează despre condiția de confort sau disconfort a organismului, adică despre apariția durerii sau stresului care pot fi de origine celulară sau chirurgicală. Un pacient care este descris ca fiind «liniștit»/«are o stare confortabilă» va avea un ton parasimpatic dominant în timp ce ar activa sistemul său simpatic cu o scădere paralelă a tonului parasimpaticului în cazul în care se confruntă cu o durere acută.
  ANI/NIPE sunt tehnologii complexe de monitorizare destinata utilizarii in domeniul medical, ca un adjuvant al judecatii clinice si al experientei clinice, atat in cadrul salilor de operatii cat si in sectiile ATI.
  Medical ConMed Equipment este distribuitor pentru diverse dispozitive medicale in cadrul pietei de cardiologie interventionala, radiologie, neurologie, chirurgie vasculara si electro-fiziologie. Intr-o piata foarte competitiva, cum e cea a dispozitivelor medicale, Medical Conmed Equipment se distinge prin furnizarea unei game largi si complete de produse inovatoare, de inalta calitate, in acelasi timp concentrandu-se si pe noi produse cat si pe dezvoltarea pietei, precum si pe furnizarea de accesorii si upgrade-uri ale tehnologiilor actuale. Vital in managementul relatiei dintre clientul de echipamente si Conmed Medical este implicarea clientului in programe de cercetare si dezvoltare. Medical ConMed Equipment sprijina eforturile depuse de comunitatea medicala pentru a imbunatati in mod constant calitatea ingrijirii medicale. Acest lucru se face printr-un efort persistent si profitabil de a identifica si de a face disponibile solutii inovatoare la problemele clinice in cardiologie interventionala, Radiologie, Neurologie si alte terapii minim invazive.

   

  Medical ConMed Equipment este recunoscut atat de clienti cat si de furnizorii din domeniul terapiei minim invazive ca fiind o parte indispensabila a „lantului de valori” medical. Aceasta pozitie este perpetuata prin oferirea unei game diversificate de produse inovatoare, de inalta calitate care se potrivesc nevoilor specifice ale clientilor. Folosind reteaua sa extinsa de vanzari pentru a reuni producatori si distribuitori de dispozitive medicale(spitale publice si private, centre universitare medicale sau directe catre pacienti) activitatile de baza ale Medical ConMed Echipament au devenit afacerile la scara larga in piata interventionala de Cardiologie, Radiologie si Neurologie.
   
  Intre timp, activitatile noastre principale de afaceri pe piata de Cardiologie interventionala a dispozitivelor medicale includ:
   • Potrivirea nevoilor producatorilor, distribuitorilor si a clientilor;
   • Actioneaza in calitate de distribuitor de dispozitive medicale de inalta calitate a producatorilor importanti;
   • Participarea in programe inovative de cercetare si dezvoltare;
   • Cercetare de piata si dezvoltarea afacerilor;
   • Participare financiara si de impartire a riscului;
   • Activitati de consultanta si auxiliare;

   

  Misiunea si valorile companiei

  Medical ConMed Equipment se straduieste sa imbunatateasca calitatea vietii pacientilor care sufera de o boala cardiovasculara prin furnizarea si dezvoltarea de dispozitive inovatoare si de inalta calitate pe piata de Cardiologie Interventionala.
  Pe masura ce progresam, inovatia si calitatea vor ramane cheile succesului nostru. Inovatia este combustibilul care conduce dezvoltarea noastra iar calitatea va fi cea mai mare prioritate pentru compania noastra. Compania noastra se va dedica pentru oferirea de tehnologii inovative si eficiente si servicii medicale; incurajeaza noi alternative de tratament, si de lucru, pentru o mai eficienta ingrijire a sanatatii pentru persoanele din pietele noastre principale. Misiunea si viziunea noastra este inceputul pentru succesul nostru si se bazeaza pe trei piloni:

   • Noi ne vedem ca un partener al producatorilor de dispozitive medicale;
   • Pastram o legatura stransa cu pacientii, medicii si comunitatea stiintifica;
   • Noi valorificam puternica retea de distributie a partenerilor nostri, in scopul de a comercializa produse de inaltă calitate, inovatoare